Taklägging Göteborg

Takrenovering i Göteborg

Vill du anlita en takfirma som kan renovera ditt tak med tryggt och säkert handlag? En takfirma som samordnar arbetet effektivt och kostnadsmedvetet? Som ger dig ett kvalitetssäkrat resultat med full garanti? Om din fastighet finns i Göteborg och allt det vi nämnt hittills är viktiga egenskaper för dig när du anlitar en byggentreprenör så kan du kontakta oss för en gratis offert.

Renovera Tegeltak

Vi renoverar alla slags tegelpannor i samband med renovering & ombyggnation.

Renovera Plåttak

Vi renoverar korrugerat plåt & bandtäckning på alla slags tak över hela Göteborg.

Renovera Takpapp

Har du en villa eller någon annan form av bostadshus som du vill lägga takpapp på?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni att Renovera ert Tak i Göteborg?

Vi ger dig ett kostnadsfritt prisförslag för takrenovering - kontakta oss

Vad innebär en takrenovering?

En takrenovering innebär att man byter ut och lagar de delar av ett tak som är skadade eller behöver bytas ut. Det går därför inte exakt att svara på vilka arbetsmoment som innefattas, utan det är olika från fall till fall. Till skillnad från ett takbyte innebär en renovering dock inte att man byter ut hela taket, inte heller hela takbeläggningen som vid en takomläggning.

Professionella renoveringar oavsett takbeläggning

I vårt företag finns samlad expertis som gör det möjligt för oss att ta oss an utmanande takrenoveringar på alla slags tak. Vi har kompetens inom inner- såväl som yttertak och allt däremellan. Vi tar också hand om renoveringar av tätskikt och andra enskilda takdelar.

  • Betongpannor
  • Tegelpannor
  • Takpapp
  • Shingel
  • Dubbelfalsat plåt
  • Bandtäckt plåt
  • Plåt
  • Gröna tak
  • Sedum tak

Skickligt renoverade tak åt kunder i Göteborgstrakten

Vi är din specialist för takrenoveringar på fastigheter i hela Göteborgsområdet. Vi renoverar tak i områden och orter som bland annat Lindholmen, Eriksberg, Hisingen, Mölndal och Mölnlycke. Vilka typer av kunder jobbar vi för? Enkelt uttryckt alla som har en fastighet med ett tak. Våra tidigare uppdragsgivare inkluderar bland annat företagskunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatkunder.

Vi renoverar tak på små och medelstora fastigheter

Vi kan renovera tak på till exempel villor, stugor, garage, fritidshus, stugor, lador, uthus, kontor, lagerlokaler, logistik, industrianläggningar, butik samt kommersiella fastigheter, bostadsrättsföreningar, flerbostadshus och hyresfastigheter.

Använd ROT-avdraget när vi renoverar ditt tak

Har taket på din bostad ett renoveringsbehov? Är du orolig över kostnaden? Vi ger konkurrenskraftiga priser på alla takarbeten vi utför, utan att göra avkall på kvaliteten. En omfattande takrenovering kostar dock en slant alldeles oavsett. Du som är privatkund som vill renovera hemmataket har rätt att använda ROT-avdraget för att reducera din kostnad. Ditt totala pris kan sänkas med 30 procent.

Begär ut ditt prisförslag för renovering av tak

Vad skulle det kosta att renovera ditt tak? Ett exakt pris får du genom att du hör av dig till oss. Kontakta oss och berätta hur förutsättningarna ser ut så återkopplar vi inom kort med en gratis offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?