Taklägging Göteborg

Lägga Plåttak i Göteborg

Oss kontaktar du om du behöver hjälp med att lägga ett plåttak och vill anlita en takentreprenör som jobbar effektivt och ger dig hög kvalitet i slutresultatet. Vi har varit verksamma i vår bransch under många år och har ynnesten av att kunna se tillbaka på en lång rad lyckade projekt och nöjda kunder.

Lägga Korrugerat Takplåt

Vi lägger korrugerat takplåt i samband med nybyggnationer, takbyten och omläggningar.

Lägga Bandtäckning

Vi lägger bandtäckning på alla slags tak. Passar väl på sommarhus & attefallshus.

Renovera Plåttak

Behov av att renovera ert takplåt? Vi kommer förbi och kikar på taket.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga ett Plåttak i Göteborg?

Takplåt finns numera i ett flertal olika varianter och vi hjälper dig mer än gärna med att välja rätt till ditt tak.

Plåttak – snygga, hållbara tak med låg vikt

Olika typer av plåttak kombinerar lång hållbarhet och låg vikt med att vara estetiskt tilltalande. Den låga vikten gör att du kan lägga plåttak på i princip alla typer av tak. Med det sagt gör vi förstås alltid en grundlig undersökning av varje tak innan vi lägger plåt på det. Inte minst för att försäkra oss om att det inte krävs några reparationer. Här följer några av de olika typer av plåttak vi lägger:

  • Bandtäckning
  • Dubbelfalsad plåt
  • Skiftäckning
  • Korrugerad plåt

Lång hållbarhet med rätt underhåll

Om ett plåttak tas om hand ordentligt kan man i de flesta fall räkna med att det håller i upp till 50 år. Underhållet är inte heller särskilt svårt. Det viktigaste är att se till att takmålningen håller god standard. Det är nämligen färgen som fungerar som takets yttersta skydd mot fukt och UV-strålning.

Vi lägger plåt på alla slags tak över hela Göteborg

Vår hemort är Göteborg och det är där och i trakterna runtomkring som vi jobbar. Du kan få hjälp av våra skickliga takläggare om du finns i till exempel Fiskebäck, Masthugget, Gunnilse, Örgryte eller Kärralund. Vi har tagit hand om små och stora projekt inom takentreprenad åt kunder som fastighetsägare, privatkunder, bostadsrättsföreningar och företagskunder.

Lägg nytt plåttak på bostaden med ROT-avdraget

Bor du i villa? Är du folkbokförd på samma plats? Behöver du hjälp med att lägga nytt tak? I det fallet kan din totala kostnad för våra tjänster sänkas med så mycket som 30 procent med ROT-avdraget. Lyft frågan om ROT när du hör av dig till oss så hjälper vi dig med detta.

Få en gratis offert för ditt nya plåttak

Om du går i funderingar på att lägga plåttak kan du hör av dig till oss. Du berättar hur förutsättningarna för jobbet ser ut, hur stort taket är och så vidare. Snart efter att du kontaktade oss kommer vi återkomma till dig med ett gratis kostnadsförslag. Ta ställning till detta i lugn och ro och om du väljer oss som takentreprenör startar vi jobbet så snart det funkar bäst.

Din expert på takläggning i hela Göteborgsområdet

Du kan få hjälp av oss med ditt tak varhelst du finns i Göteborgstrakten. Vi jobbar i områden som bland annat Stampen, Kungshöjd, Bagaregården, Majorna och Johanneberg. Bland de olika uppdragsgivare vi jobbat åt tidigare finns till exempel företagskunder, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.

Du kan utnyttja ROT vid takläggning på bostaden

Om du vill att vi ska hjälpa dig lägga nytt tak på din bostad så går det att sänka din totalkostnad. Med ROT-avdraget blir ditt pris upp till 30 procent lägre än vad det annars skulle varit. Vad behöver du göra för att få avdraget? Så gott som ingenting. Om du är kvalificerad för avdraget så behöver du enbart fråga oss om ROT så tar vi hand om resten.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?