Taklägging Göteborg

Lägga EPDM Gummiduk: Tak & Tätskikt i Göteborg

Har du en fastighet vars tak är i behov av nytt tätskikt? Vare sig det handlar om en nybyggnation eller en renovering står vårt team redo att hjälpa dig.

Lägga Gummitak

Vi lägger gummitak på små och medelstora fastigheter. Kontakta oss för mer info.

Lägga Tätskikt

Tätskikt utgör ett starkt, hållbart och prisvänligt takmaterial. Hör av er!

Lägga Underlagspapp

Dags att byta ert underlagspapp? Skickligt renoverade tak åt kunder i Göteborgstrakten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga om ert Gummitak i Göteborg?

Vi är en takläggningsfirma med Göteborg som arbetsområde och erbjuder högkvalitativa tjänster inom bland annat tätskikt, men också takrenoveringar, takläggning och andra typer av takarbeten.

EPDM gummiduk – ett robust och pålitligt val

EPDM gummiduk är ett utmärkt val för tak och tätskikt. Detta syntetiska gummimaterial är känt för hållbarhet, flexibilitet och motståndskraft mot alla typer av väder. Dess exceptionella egenskaper säkerställer en långvarig och effektiv skydd mot vattenskador. Gummiduk går dessutom att använda både som tätskikt och ytskikt och ger flera fördelar inom båda dessa användningsområdena.

Gör ett miljömedvetet val för plånbokens skull

EPDM gummiduk är ett utmärkt val ur miljöperspektiv, inte minst tack vare dess långa hållbarhet. Detta innebär förstås också en fördel för din plånbok. EPDM gummiduk håller ofta flera decennier.

Ett komplett takföretag

Vi kan hjälpa dig med betydligt mer än tätskiktsarbeten. Vi tar hand om allt från storskaliga takbyten till småreparationer. Detta gör vi åt alla typer av kunder och på fastigheter som kontorsfastigheter, villor, hyreshus, radhus, garage, flerfamiljshus och många andra.

Vi ger dig en gratis offert

Om du behöver hjälp med tätskikt, takrenovering eller dylikt är du välkommen att höra av dig till oss för att få en kostnadsfri offert.

ROT-avdrag för dig som är privatkund

Kom ihåg att du kan få sänkt kostnad för takarbetet om du anlitar oss som privatkund för jobb på din bostad.

Kvalitet och kundnöjdhet går hand i hand

Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör oss till ditt första val för takläggning i Göteborg. Vi garanterar exceptionell service och toppresultat. Kontakta oss redan idag så sätter du bollen i rullning för ditt takprojekt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?