Taklägging Göteborg

Lägga Takpapp i Göteborg

Våra skickliga och rutinerade takläggare hjälper dig med professionell pappläggning över hela Göteborg. Takpapp må vara billigt, men det är sannerligen ingen dålig takbeläggning. I alla fall inte om det läggs med den finess vår professionella personal besitter. Slå oss en signal eller skriv till oss så får du en gratis offert.

Papptaksläggning

Vi lägger papptak på små och medelstora fastigheter. Kontakta oss för mer info.

Lägga Shingeltak

Takshingel utgör ett starkt, hållbart och prisvänligt takmaterial. Hör av er!

Lägga Underlagspapp

Dags att byta ert underlagspapp? Skickligt renoverade tak åt kunder i Göteborgstrakten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga om ert Papptak i Göteborg?

Din expert på takläggning i hela Göteborgsområdet

Pappläggning på tak i Göteborgsområdet

Var finns fastigheten som du vill lägga takpapp på? Vi finns i Göteborg och jobbar i områden i stan så som Hisings Kärra, Tolered, Olivedal, Näset och Angered. Vi jobbar även i kranskommuner som exempelvis Kungälv, Kungsbacka och Mölndal. Vi har lagt papptak åt så olika kundkategorier som privatkunder, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vi lägger takpapp på fastigheter som:

Vi utför både stora och små takarbeten. Vi kan lägga takpapp på till exempel följande typer av fastigheter.

  • Villor
  • Sommarstugor
  • Fritidshus
  • Garage
  • Attefallshus
  • Friggebodar
  • Förråd
  • Flerfamiljshus
  • Radhus
  • Hyreshus m.fl.

Takpapp – prisvärt och hållbart

Takpapp är framför allt populärt som prisvärd och hållbar takbeläggning för låglutande tak. Det finns dock inga tekniska skäl som hindrar att du använder takpapp till tak med vilken lutning som helst. Förutsatt att takpappen läggs korrekt är den både hållbar och estetiskt tilltalande.

Vi hjälper dig välja rätt

Takpapp finns numera i ett flertal olika varianter och vi hjälper dig mer än gärna med att välja rätt till ditt tak. Oavsett variant lägger vi i princip alltid takpappen i två lager för att ge ett utökat skydd och längre hållbarhet. I en del fall fungerar det att välja att lägga i ett lager på till exempel skjul och andra enklare byggnationer.

Använd ROT-avdraget när vi lägger takpapp på din bostad

Har du en villa eller någon annan form av bostadshus som du vill lägga takpapp på? Då kan du fint nog sänka din totalkostnad för våra tjänster med ROT-avdraget. Som mest kan din kostnad sänkas med 50 000 kronor. Om du är kvalificerad för avdraget, fråga oss så hjälper vi dig.

Vi ger dig ett gratis kostnadsförslag för pappläggningen

Har du några frågor om att lägga takpapp? Eller vill du lägga in en förfrågan för ett takläggningsprojekt du planerar? Kontakta oss, du kan ringa eller skriva, och berätta hur du vill ha hjälp. Direkt efter din kontakt med oss kommer vi räkna på vad det du vill ha hjälp med kommer att kosta och så snabbt som möjligt återkoppla med en gratis offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?