Taklägging Göteborg

Takplåtsmålning i Göteborg

När färgen på plåttaket slits bort med tiden ökar också risken för rostangrepp. Dessa rostangrepp leder i sin tur till att risken för fuktskador ökar. De sistnämnda vill du absolut inte att din fastighet ska råka ut för eftersom de kan bli väldigt kostsamma. Vi hjälper dig ge ditt tak ett fullgott skydd genom professionell takmålning.

Takmålning

Vi ger ert plåttak en ny glans med takplåtsmålning. Kontakta oss idag!

Takbesiktning

Det är viktigt att regelbundet undersöka ert tak efter skador eller sprickor.

Taktvättning

Vi har lång erfarenhet inom tvättning av tak. Vi tvättar alla slags takmaterial.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Måla om ert Tak i Göteborg?

Takplåtsmålning av toppkvalitet över hela Göteborgstrakten

Professionellt målade tak åt kunder i hela Göteborg

Vi målar plåttak åt kunder över hela Göteborgstrakten. Det inkluderar områden i stan som till exempel Billdal, Gerrebacka, Långedrag, Kviberg och Hisings Backa såväl som kranskommuner som Mölndal, Kungsbacka och Kungälv. Vilka är våra kunder? Enkelt uttryckt alla som har ett plåttak som behöver målas. Bland de olika kunder vi jobbat för finns fastighetsägare, företagskunder, privatkunder och bostadsrättsföreningar.

Vi målar alla typer av plåttak

Vi målar tak på fastigheter som:

  • Hyreshus
  • Garage
  • Villor
  • Sommarstugor
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Kontorsfastigheter
  • Industri- & lagerlokaler m.fl.

Byta eller måla taket?

Takplåtsmålning är ett mycket effektivt sätt både att lyfta takets utseende och förlänga dess livslängd. Faktum är att vi ofta får förfrågningar om takbyten, men när vi väl kommer till fastigheten kan vi många gånger konstatera att det räcker med takplåtsmålning. Att se till att färgen på taket håller god standard är ett bra sätt att spara både på pengar och resurser då det i regel kan skjuta en renovering många år in i framtiden.

Enbart färg från erkända kvalitetsmärken

När vi målar tak gör vi det enligt konstens alla regler. Processen börjar med att vi gör en inspektion av taket och en grundlig taktvätt. Därefter applicerar vi en färg som passar förutsättningarna på ditt tak och överensstämmer med dina önskemål gällande nyans och så vidare. Vi använder endast färg från kvalitetsmärken.

Utnyttja ROT när vi målar ditt bostadstak

Visste du att du kan använda ROT-avdraget för takmålning? Om du anlitar oss för att måla taket på din bostad så finns möjligheten att sänka det totala priset med upp till 30 procent med ROT. ROT-avdraget kan uppgå till som mest 50 000 kronor per år. Hör med oss om avdraget när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Begär ut ditt kostnadsfria prisförslag för takplåtsmålning

Om du vill komma i kontakt med oss för att prata takplåtsmålning eller någon annan typ av takarbete så kan du göra det via telefon, e-post eller kontaktformuläret på den här sidan. Hör av dig till oss redan idag så har du inom kort en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?