Taklägging Göteborg

Takrenovering av Lertegel (Tegeltakpannor) i Göteborg

Som totalentreprenör inom takrenovering tar vi hand om allt när det gäller lertegel och andra takmaterial. Vi är din pålitliga partner i Göteborg för ett hållbart och snyggt tak.

Renovera Tegeltakpannor

Vi lägger tegelpannor på alla slags fastighetstyper: villor, sommarhus, fastighetshus m.m.

Lägga Betongpannor

Betongpannorr är billigare, hållbara & estetiskt tilltalande takmaterial.

Renovera Tegeltak

Behov av att renovera ert tegeltak? Vi kommer förbi och kikar på taket.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Totalentreprenör för renovering av lertegel i Göteborg

Med våra erfarna takläggare får du den kompetens som krävs för att renovera tegeltakpannor till perfektion!

Erfaren takläggare med fokus på kundnöjdhet

Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan du lita på att din takrenovering blir utförd på bästa sätt. Vi sätter kundnöjdhet i fokus och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vårt team av erfarna takläggare har genom åren renoverat ett stort antal lertegeltak i Göteborg med fantastiska resultat. Vi har den kompetens och det kunnande som krävs för att hantera olika typer av takrenoveringar och se till att de blir hållbara och estetiskt tilltalande.

Vilka tak kan takfirman renovera?

Vi är specialiserade på renovering av olika taktyper och material. Nedan finns en punktlista som förklarar vilka tak vi kan renovera i Göteborg :

  1. Tegel- & betongpannor: Oavsett om ditt tak består av tegel- eller betongpannor, kan vi återställa dess skick genom att byta ut trasiga eller slitna pannor och säkerställa att taket är tätt och hållbart.
  2. Papptak: För papptak erbjuder vi reparation och förnyelse av tätskiktet för att förlänga takets livslängd och skydda det mot fukt och läckage.
  3. Tätskikt: Vi utför renovering av tak med olika tätskikt och taktäckning, inklusive EPDM, PVC och bitumen, för att säkerställa att taket är tätt och skyddat mot väder och vind.
  4. Plåttak: Våra takläggare har erfarenhet av att arbeta med plåttak och kan reparera, byta ut eller installera nya plåtdetaljer för att förbättra takets utseende och funktion.
  5. Sedumtak: För gröna taklösningar, som sedumtak, kan vi utföra underhåll och reparationer för att bevara växttäckningen och säkerställa dess långsiktiga hållbarhet.

Kostnadsfri offert och transparenta priser

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert så att du kan få en klar bild av vad din takrenovering kommer att kosta. Vi arbetar transparent och lämnar inga dolda kostnader. När du kontaktar oss för en takrenovering av ditt lertegelstak, så kommer vi först att besöka din fastighet för att noggrant undersöka takets skick och mäta ytan som ska renoveras. Därefter tar vi fram en detaljerad offert som inkluderar alla kostnader, från material till arbetskraft.

Lita på oss – vi tar hand om ditt tak!

Oavsett vilken typ av tak du har, kan du lita på att vår takfirma i Göteborg har den kunskap och kompetens som krävs för att leverera en professionell och pålitlig takrenovering. Vi arbetar med omsorg och precision för att ge dig ett tak som håller i många år framöver. Kontakta oss idag för din kostnadsfria offert och låt oss hjälpa dig med din takrenovering i Göteborg!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?