Taklägging Göteborg

Takläggning i Göteborg

Vi är ett företag i takbranschen med Göteborg som hemort. I vårt företag jobbar ett antal skickliga och erfarna takläggare som alla har många års erfarenhet. Med vår samlade expertis kan vi ge dig kostnadseffektiva lösningar för läggning av alla typer av takbeläggningar på fastigheter som hyresfastigheter, villor, kontorsfastigheter och många andra. Kontakta oss för en gratis offert idag!

Lägga Tegeltak

Vi lägger tegelpannor i samband med nybyggnationer, takbyten och omläggningar.

Lägga Plåttak

Vi lägger korrugerat plåt & bandtäckning på alla slags tak över hela Göteborg.

Lägga Takpapp

Våra skickliga och rutinerade takläggare hjälper dig med professionell pappläggning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Göteborg?

Takläggning av toppkvalitet över hela Göteborgstrakten

En takläggare med många lyckade projekt i bagaget

Vi har under många års tid hjälpt mängder av kunder i och runt Göteborg med takläggning. Vill du ha referenser från några av våra tidigare kunder innan du anlitar oss? Bara fråga så lämnar vi mer än gärna ut mer information.

Några av de takbeläggningar vi jobbar med

  • Takpapp
  • Betongpannor
  • Tegelpannor
  • Dubbelfalsat plåt
  • Shingel
  • Bandtäckt plåt
  • Gröna tak
  • Plåt
  • Sedum tak

Ska du välja tak till nybyggnation?

Planerar du en nybyggnation och är osäker på vilken takbeläggning som är det bästa alternativet? Eller vill du byta takbeläggning? Du är välkommen att höra av dig till oss för konsultation och rådgivning. Vi hjälper dig hitta ett prisvärt, hållbart och estetiskt tilltalande alternativ för takbeläggning till din fastighet.

Vi ger dig ett slitstarkt tak

Sverige är ett land som har ett relativt omväxlande klimat. Våta och kalla perioder byts av starkt solsken och hetta. Detta ställer särskilt höga krav på taket. Våra duktiga takläggare ger dig ett tak som garanterat står emot vädrets nedslitande effekter.

Få en gratis offert för takläggning

Hur mycket skulle det kosta att lägga tak på din fastighet? Hör av dig till oss och berätta om förutsättningarna och dina önskemål så tar vi fram ett prisförslag åt dig, helt kostnadsfritt och utan förpliktelser från din sida.

Din expert på takläggning i hela Göteborgsområdet

Du kan få hjälp av oss med ditt tak varhelst du finns i Göteborgstrakten. Vi jobbar i områden som bland annat Stampen, Kungshöjd, Bagaregården, Majorna och Johanneberg. Bland de olika uppdragsgivare vi jobbat åt tidigare finns till exempel företagskunder, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.

Du kan utnyttja ROT vid takläggning på bostaden

Om du vill att vi ska hjälpa dig lägga nytt tak på din bostad så går det att sänka din totalkostnad. Med ROT-avdraget blir ditt pris upp till 30 procent lägre än vad det annars skulle varit. Vad behöver du göra för att få avdraget? Så gott som ingenting. Om du är kvalificerad för avdraget så behöver du enbart fråga oss om ROT så tar vi hand om resten.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?