Taklägging Göteborg

Lägga Tegeltak i Göteborg

Vi lägger tegelpannor i samband med nybyggnationer, takbyten och omläggningar. Våra hantverksskickliga takläggare jobbar effektivt och ger dig en hållbar och estetiskt tilltalande takläggning som du kommer kunna vara nöjd med under lång tid framöver.

Lägga Tegelpannor

Vi lägger tegelpannor på alla slags fastighetstyper: villor, sommarhus, fastighetshus m.m.

Lägga Betongpannor

Betongpannorr är billigare, hållbara & estetiskt tilltalande takmaterial.

Renovera Tegeltak

Behov av att renovera ert tegeltak? Vi kommer förbi och kikar på taket.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga ett Tegeltak i Göteborg?

Professionellt lagda tak åt kunder i hela Göteborg

Fördelar med tegeltak

Tegelpannor är en takbeläggning som dels håller väldigt länge, dels ser väldigt bra ut. Vad gäller hållbarheten kan ett tegeltak hålla i upp till mellan 40-50 år, ibland ännu längre under förutsättning att läggningen sker på ett korrekt sätt. Tegel är dessutom ett relativt miljövänligt alternativ. Enda nackdelen är att fastighetens bärläkt måste klara av vikten samt att tegelpannor i många fall är ett lite mer kostsamt alternativ.

Vi lägger tegelpannor på alla typer av fastigheter

Tegelpannor är ett mångsidigt alternativ som är både estetiskt och funktionellt och fungerar på alla slags fastigheter. Vi lägger dem på till exempel:

  • Villor
  • Garage
  • Sommarstugor
  • Hyreshus
  • Radhus
  • Attefallshus
  • Kontorsfastigheter
  • Flerfamiljshus
  • Butiker
  • Restauranger

Heltäckande lösningar för din takläggning

Det är enkelt att anlita oss för att lägga nytt tegeltak. Av oss får du en heltäckande lösning där du när vi är klara kan vara säker på att taket är i toppskick. Självklart utför vi noggranna kontroller av nockbräda, tegelläkt och ströläkt för att säkerställa att dessa inte är i behov av reparation. När vi lägger tak kan du vara säker på att du får ett tak av högsta kvalitet från utsidan och in.

Tegeltak av toppkvalitet över hela Göteborgstrakten

Du hittar oss i Göteborg, vi hittar våra kunder i hela Göteborgsområdet. Du kan till exempel anlita oss om du har en fastighet i Kålltorp, Kärra, Björkekärr, Askim eller Fjärås. Vilka jobbar vi för? Vi har genomfört små och stora takarbeten åt bland annat fastighetsägare, företagskunder, privatkunder, bostadsrättsföreningar samt andra företag i byggbranschen.

Lägga tegeltak med ROT-avdraget

Går det att utnyttja ROT-avdraget vid takläggning? Absolut! Om du vill lägga tegelpannor på din bostad så kan du få jobbet gjort med upp till 30 procents lägre kostnad via ROT-avdraget.

Vi ger dig ett kostnadsfritt prisförslag för takläggning – kontakta oss

Är du intresserad av att lägga tegel på din fastighet? Vill du veta hur mycket det skulle kosta? Då är det bara att du hör av dig till oss. Berätta för oss hur förutsättningarna ser ut, så som hur stort taket är, vilken typ av fastighet det rör sig om och så vidare. Du kan kontakta oss på telefon, via e-post eller använda vårt kontaktformulär på den här sidan så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan med en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?