Takbyten & Takomläggning i Göteborg

Oavsett om det beror på bristande underhåll eller bara effekterna av tidens tand blir det förr eller senare nödvändigt att genomföra ett takbyte eller en takomläggning. Vi ser till att vad som är ett relativt omfattande arbete går så smärtfritt som möjligt för dig och mynnar ut i att du har ett tak som är som nytt igen.

Byta Tegeltak

Dags att byta er takpannor? Vi byter ut bland annat tegel- & betongpannor.

Byta Plåttak

Vi byter korrugerade plåttak & lägger om er bandtäckning. Hör av dig idag.

Byta Takpapp

Takpapp är framför allt populärt som prisvärd och hållbar takbeläggning för låglutande tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Hög Kvalitet

  Utbildade takläggare som kan jobbet

  Fri Offert

  Vi återkommer med en gratis offert

  Totalentreprenad

  Vi erbjuder helhetslösningar

  Ska ni Lägga Om ert Tak i Göteborg? Vi ger dig ett gratis kostnadsförslag för takomläggningen.

  Dags för takbyte i Göteborg?

  Kan du se utvändigt på taket att det börjat svikta? Eller kan du kanske se fuktfläckar på innertaket? Är taket ordentligt slitet? Dessa är exempel på de vanligaste signalerna på att det börjar bli dags för ett takbyte eller en omläggning.

  Vi undersöker ditt tak noggrannt innan vi byter det

  Trots att du ser alla ytliga tecken på att det kan vara dags för ett takbyte är det inte säkert att det är just den åtgärden som krävs. Ibland räcker det med en renovering, i vissa fall till och med med en relativt enkel takmålning. Vi föregår alltid alla takbyten med att göra grundliga besiktningar av taket för att få reda på exakt vilka åtgärder som behöver genomföras för att rusta upp taket till toppskick.

  Byten av tak med alla typer av takbeläggningar

  Vi genomför takbyten på fastigheter som villor, hyreshus, radhus, kontorsfastigheter, attefallshus, garage, förråd, flerfamiljshus med mera. Takomläggningar och takbyten genomförs för tak med bland annat följande takbeläggningar:

  • Tegel
  • Takpapp
  • Betongpannor
  • Dubbelfalsat plåt
  • Shingel
  • Plåt
  • Gröna tak
  • Bandtäckt plåt
  • Sedum tak

  Byten åt kunder i Göteborgsområdet

  Vi genomför takarbeten åt kunder i Göteborg såväl som i omkringliggande kommuner och områden. Till vårt arbetsområde hör bland annat Kungälv, Kungsbacka, Torslanda, Hovås och Frölunda.

  Dra nytta av ROT-avdraget när vi byter ditt tak

  Verkar det som att det börjar bli dags att utföra ett takbyte på din bostad? Tyvärr är det en relativt kostsam historia, även med våra konkurrenskraftiga priser. Under förutsättning att du äger din bostad själv och är folkbokförd i den kan du dock använda ROT-avdraget för att sänka din totalkostnad för takbytet.

  Prata takbyte med oss – få en gratis offert

  Ta kontakt med oss för att få prisuppgifter för takbyte. Vi kan inte ge några exakta priser för takbyten då alla uppdrag av det slaget är unika. Du kan snabbt komma i kontakt med oss för att boka en kostnadsfri besiktning av ditt tak där vi tar fram en exakt plan för vad som behöver göras för att få det i gott skick igen. Väl mött!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 031-767 40 57
   Mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

   Vanliga frågor om Takrenoveringar & andra Takarbeten Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om våra taktjänster.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

   Vilka typer av tak jobbar ni med?

   Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

   Behövs bygglov för takarbeten?

   Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

   Hur ofta behöver tak målas om?

   Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 031-767 40 57
    Mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

    Offert? Klicka här