Taklägging Göteborg

Takmålning av Betongpannor & Takpannor i Göteborg

Vi är en takläggarfirma med flera års erfarenhet av reparation, målning, tvättning och att lägga nytt tak. Våra kunder är både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Måla Tegelpannor

Vi målar tegelpannor på alla slags fastighetstyper: villor, sommarhus, fastighetshus m.m.

MålaBetongpannor

Vi kan måla betongpannor och takpannor. Kompetens inom alla takmaterial. Trevlig och tydlig kundkommunikation

Renovera Tegeltak

Behov av att renovera ert tegeltak? Vi kommer förbi och kikar på taket.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Måla ett Tegeltak i Göteborg?

Vi hjälper dig att snygga till och säkra ditt tak för maximal hållbarhet.

Takläggare som tror på samarbeten

Som specialister inom tak har vi bra koll på vilka uppdrag vi kan ta oss an och vad vi inte kan. De uppdrag vi inte har kunskap eller certifiering att utföra, kan vi ändå få åtgärdat genom att nyttja det stora kontaktnät av duktiga hantverkare vi byggt under alla år i branschen. Inga uppdrag är för små eller stora – du väljer hur mycket hjälp du vill ha. Vi tror på god kommunikation med både samarbetspartners och kunder för att bygga långsiktiga relationer.

Erfarenhet av flera takmaterial

Vi är specialister på att ta hand om tak och försöker alltid hitta en lösning att bibehålla det gamla med hög kvalitet. Bland annat målar vi betongpannor, vi målar takpannor och vi målar plåttak. Det har både en estetisk och skyddande effekt som ofta är snyggare, billigare och mer miljövänligt än att byta till ett nytt. Så klart kan vi också renovera och lägga nytt tak när det är nödvändigt.

Gratis offert och hembesök

Vi tror på att ge tydliga besked, snabba och konkurrenskraftiga offerter och hålla deadlines. Förutom högkvalitativa slutresultat, är det dessa egenskaper som gör att vi hållit på så länge som vi gjort. Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök och offert när du kontaktar oss. Tänk på att du som privatperson kan använda rotavdrag för våra taktjänster. Kontakta oss om du har några frågor kring rot, priser eller andra takrelaterade frågor. De flesta som anlitar oss en gång, kommer sedan tillbaka när de behöver hjälp igen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?