Taklägging Göteborg

Byten av Garagetak i Göteborg

Oss kontaktar du om du behöver hjälp med att byta ett garagetak och vill ha en så smidig och högkvalitativ lösning som bara går. Vi är en Göteborgsbaserad takfirma med lång rutin inom takbyten och andra takarbeten. Hör av dig till oss om du vill ha en gratis offert för ett takbyte.

Byta Tegeltak på Garage

Dags att byta er takpannor på garaget? Vi byter ut bland annat tegel- & betongpannor.

Byta Plåttak på Garage

Vi byter korrugerade plåttak & lägger om er bandtäckning på garaget.

Byta Takpapp på Garage

Takpapp är framförallt prisvärt och hållbart för garagetak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Om ert Garagetak i Göteborg?

Vi ger dig ett kostnadsfritt prisförslag för takläggning - kontakta oss!

Vi byter garagetak med alla typer av takbeläggningar

Vilken takbeläggning har ditt garage? Det spelar ingen roll. Vi ger ditt tak ett lyft från innertak till bärläkt, ströläkt och så vidare oavsett vilken beläggning det rör sig om. Självklart kan vi utföra omläggningar av alla typer av takbeläggningar. Här följer några exempel på beläggningar vi jobbar med.

  • Tegel
  • Betongpannor
  • Takpapp
  • Shingel
  • Plåt
  • Dubbelfalsat plåt
  • Bandtäckt plåt
  • Sedum tak
  • Gröna tak

Felfria garagetak i hela Göteborgsområdet

Vi finns i Göteborg vilket betyder att vi jobbar i områden som till exempel Guldheden, Långedrag, Sisjön, Tynnered och Lilleby. Vi har bytt garagetak och utfört andra takarbeten åt bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag.

Behöver ditt garagetak bytas ut?

Vilka är tecknen på att ditt tak behöver bytas? Först och främst ska du se upp med att taket börjar se slitet ut rent visuellt. Det är inte ovanligt att tak som behöver bytas sviktar. Andra tecken inkluderar att du ser fuktfläckar i taket. Även om du kan se alla dessa tecken är det inte säkert att taket helt behöver bytas ut.

Vi besiktigar ditt tak

Boka oss för en takbesiktning så gör vi en utredning av precis vilka åtgärder som krävs för att ordna så att ditt garagetak är i toppskick. En besiktning av det här slaget är kostnadsfri och mynnar ut i att vi ger dig en gratis offert.

Nyttja ROT-avdraget

Sitter ditt garage ihop med din bostad? I det fallet kan du utnyttja ROT-avdraget för ett takbyte. Fråga oss om detta så hjälper vi dig att spara så mycket som 30 procent på takbytets totala kostnad.

Få ett prisförslag för byte av ditt garagetak – hör av dig!

Vill du få reda på vad det skulle kosta att byta ditt garage? Det får du enkelt veta genom att du hör av dig till oss. Om du vet exakt hur vi ska hjälpa dig så kan du få en gratis offert på stört. Om inte har du, som vi nämnde tidigare, alternativet att boka oss för en kostnadsfri besiktning av taket. Välkommen att höra av dig till oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?