Taklägging Göteborg

Takläggare i Västra Frölunda & Grimmered

Välkommen till vår välrenommerade takfirma med bas i Västra Frölunda. Vi är specialiserade på olika projekt inom takläggning och hjälper dig gärna att renovera ditt tak. Våra skickliga takläggare hjälper dig med allt som har med taket att göra.

Takbyten

Vi byter ut taket och levererar ett helt nytt vackert tak i konstruerat enligt strikta säkerhetsrutiner.

Takomläggning

Vi genomför omläggning av hel eller delar av taket.

Takrenovering

Ingen renovering är för liten eller för stor. Vi tar oss an alla takuppdrag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Västra Frölunda & Grimmered?

Vi finns tillgängliga för takläggning och andra uppdrag i Västra Frölunda, Grimmered, Högsbo, Hagen, Stora Billngen, Fiskebäck, Tynnered, Önnered, Åkered, Kannebäck och Långedrag.

Laga taket – innan det är för sent

Att reparera taket är en stor investering och därför är det många som skjuter renoveringen på framtiden. Tyvärr är det sällan en bra strategi eftersom att små skador kan orsaka stora problem om de inte behandlas i tid. Enkla reparationer av små sprickor är sällan särskilt dyrt, men om sprickorna orsakar läckage kan det krävas en betydligt större renovering. Kontakta oss så kommer vi ut på ett kostnadsfritt besök och tittar på ditt tak. Vi hjälper dig att ta itu med de små problemen innan de utvecklas till större skador.

Vi reparerar tak åt alla kundgrupper

Våra kunniga och noggranna takmontörer lägger tak åt alla kundgrupper – privatpersoner, företag, fastighetsägare, kommuner, bostadsrättsföreningar och lantbrukare. Vi levererar vackra och miljövänliga tak som konstruerats enligt strikta säkerhetsrutiner såväl som kundens önskemål och fastighetens skick. Vi arbetar med alla typer av takmaterial, bland annat:

  • Plåt
  • Trä
  • Betong
  • Sedum
  • Papp
  • Tegel

Kontakta oss idag för en gratis offert

Vill du veta hur mycket det kostar att lägga om taket? Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert. Hos oss får du även gratis rådgivning. Vi lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd miljövänlig lösning. Du som privatperson kan även använda ROT-avdraget när du anlitar oss. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?