Taklägging Göteborg

Takläggare i Vallda, Kungsbacka

Det kan vara svårt att laga taket eller genomföra ett takbyte på egen hand. Det är därför vi finns tillgängliga för våra kunder i Vallda, Kungsbacka. Vi är en certifierad takfirma som utför stora och små takarbeten med hjälp av våra professionella medarbetare med fackmannamässig kompetens.

Takbyten

Behöver du byta ut hela eller delar av taket? Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Takomläggning

Vi lägger om alla sorters takmaterial på samtliga typer av fastigheter, inklusive villor, kommersiella byggnader och större hyreshus.

Takrenovering

Vi erbjuder kostnadseffektiva renoveringar för framtiden.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Vallda, Kungsbacka?

Våra drivna och behöriga takläggare är redo för stora och små takarbeten i Vallda, Kungsbacka, Kyrkobyn, Brandshult, Heberg, Halla, Kallåsberget, Lerkil och Ysby.

Totalentreprenad – bästa service från början till slut

Ofta är det en mindre spricka eller skada i taket som behöver åtgärdas, men ibland krävs det ett mer omfattande arbete i form av en totalrenovering eller ett helt takbyte. Vi kan ta oss an alla takuppdrag som totalentreprenör vilket innebär att vi sköter hela byggprocessen. Vi ombesörjer planering och konsultation såväl som konstruktion och slutbesiktning. Vi sköter även kommunikationen med andra inblandade aktörer vilket gör processen betydligt enklare och smidigare för dig som kund.

Din lokala takentreprenör fackmannamässig kompetens

Vi är en erfaren och kundnära takläggarfirma med mycket gott rykte. Under våra många år i branschen har vi utfört lyckade takarbeten åt många nöjda kunder. Säkerhet, noggrannhet och miljöansvar är viktiga kärnvärden i vår verksamhet. Vi sätter säkerheten först och ser till att ditt tak konstrueras med fackmannamässiga resultat. Vi ser till att taket läggs korrekt från början för att undvika skador längre fram.

Alltid konkurrenskraftiga priser

Undrar du hur mycket det kostar att anlita professionella takmontörer? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert. Vi skräddarsyr lösningar och erbjuder förmånliga priser på våra taktjänster. Privatpersoner kan ytterligare reducera kostnaden genom att ansöka om ROT-avdraget när de anlitar oss. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?