Taklägging Göteborg

Takläggare i Torslanda & Björlanda

Är det dags att lägga om taket eller behöver du hjälp med mindre takrenoveringar? Välkommen till oss! Vi är en certifierad och pålitlig takfirma som hjälper dig med alla typer av takarbete – både stora och små projekt.

Takbyten

Vi genomföra hela takbyten av alla typer av tak, inklusive sedum, betong, plåt,, betong- och papptak.

Takomläggning

Vi lägger om tak på alla typer av fastigheter, inklusive villor, industribyggnader och hyreshus.

Takrenovering

Vi genomför mindre lagningar såväl som omfattande renoveringar. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Takläggare i Torslanda & Björlanda

Vi är ett lokalt takföretag som utför takarbeten i Torslanda, Björkö, Andalen, Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Hisingen, Säve, Björlanda, Låssby, Amhult , Hjuvik, Kvisljungeby och Kungälv.

Regelbundet takunderhåll minskar riskerna för skador och läckage

Taket är kanske den viktigaste delen på fastigheten. Ett skadat tak kan nämligen orsaka stora problem i form av fuktskador på taket såväl som andra delar av byggnaden. Dessutom kan ett slitet tak utgöra en säkerhetsrisk. Därför är det viktigt att du regelbundet underhåller ditt tak. Kontakta oss så kommer vi ut och besiktigar ditt tak. Därefter återkommer vi med en skräddarsydd åtgärdsplan som sätter säkerheten först.

Anlita en expert för takrenoveringen

Vi är en behörig takentreprenör med mångårig erfarenhet av takomläggningar, takbyten, taktvätt, takmålning och takrenoveringar. Vi är noggranna och serviceorienterade och ser till att ta fram skräddarsydda lösningar utifrån dina önskemål och din fastighets skick. Om takrenoveringen är en del av ett större byggprojekt erbjuder vi även totalentreprenad i egen regi där vi ombesörjer hela byggprojektet. Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare.

Fast pris & kostnadsfritt prisförslag för takarbetet

Undrar du hur mycket det kostar att renoverar taket? Tveka inte att kontakta oss för en gratis offert. Vi arbetar med samtliga kundgrupper, inklusive privatkunder, företagskunder, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Privatpersoner kan dessutom ansöka om ROT-avdrag när de anlitar oss. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?