Taklägging Göteborg

Takläggare i Stenungsund & Bohuslän

Söker du en pålitlig och kompetent takläggare i Stenungsund med omnejd? Då har du kommit rätt. Vi är ett professionellt takföretag som utför takbyten, renoveringar och annat som har med taket att göra. Inga takarbeten är för stora eller för små för oss!

Takbyten

Kostnadseffektiva lösningar när du ska byta tak.

Takomläggning

Vi lägger om tak med precision för ett hållbart resultat.

Takrenovering

Vi renoverar alla sorters tak, inklusive plåt, tegel, betong- och papptak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Stenungsund & Bohuslän?

Vi utför takarbeten i Bohuslän med omnejd, inklusive Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden,

Takläggare i Stenungsund & Bohuslän

Du kan anlita oss för takrenoveringar och andra takarbeten i Stenungsund och Bohuslän, inklusive Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hisinge.

Säker och effektiv takrenovering

Vi sätter alltid säkerheten först och garanterar att arbetet utförs med precision. Våra hundratals nöjda kunder kan intyga att det är lätt att arbeta med oss. Vi kommer i tid, jobbar snabbt och erbjuder miljövänliga tak. Hos oss får du alltid en gratis offert och hjälp med ROT-avdrag och ansökan om bygglov. Välkommen!

Vi inspekterar, reparerar & bygger nya tak

Ett bra tak är A och O för alla fastigheten. Det ska vara estetiskt vackert såväl som hållbart och skydda mot regn, vind och andra yttre påfrestningar. Vi har mångårig erfarenhet av takarbeten och vi hjälper dig att fixa ditt tak, oavsett om det handlar om mindre lagningar eller en omfattande takrenovering. Våra skickliga och professionella takmontörer besiktigar ditt tak och tar fram den bästa lösningen. Vi lagar tak åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Takbyte på totalentreprenad

Är takrenoveringen en del av ett större byggprojekt? Inga problem! Du kan anlita oss på totalentreprenad där vi ombesörjer hela eller delar av byggprocessen. Vi har lång erfarenhet av stora byggprojekt och har under åren byggt upp ett stort kontaktnät med duktiga hantverkare i alla yrkeskategorier, inklusive snickare, plåtslagare, takläggare, sotare och elektriker.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?