Taklägging Göteborg

Takläggare i Partille & Sävedalen

Söker du efter en kompetent takfirma i Partille med omnejd? Då har du kommit rätt. Vi utför små och stora takarbeten åt alla sorters kunder, inklusive företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vårt skickliga team med takläggare hjälper dig med ditt takprojekt, oavsett vad det är för problem du har med ditt tak.

Takbyten

Vi har hjälpt hundratals kunder att genomföra lyckade takbyten.

Takomläggning

Vi lägger om och lägger nya tak. Vi jobbar med samtliga takmaterial, inklusive plåt, betong och papp.

Takrenovering

Inget renoveringsprojekt är för litet eller för stort. Få en gratis offert idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Takläggare i Partille & Sävedalen

Är det dags att renovera taket? Kontakta oss för uppdrag i Sävedalen, Partille, Furuskog, Furulund, Kåhög, Lexby, Utbynäs, Utby, Kålltorp, Vidkärr, Bagaregården och Strömmensberg.

Behöver ditt tak lagas eller fräschas upp?

Det bästa är att regelbundet fräscha upp taket och genomföra mindre lagningar vid behov. Vänta inte för länge med att renovera taket. Mindre sprickor och slitningar på taket kan leda till stora fuktskador och problem. Vi ser till att åtgärda små takproblem innan de hinner växa till stora problem.

Vi jobbar med alla typer takmaterial

Vi är ett certifierat takföretag med gedigna kunskaper om alla sorters av takmaterial, inklusive plåt, tegel, betong, papp, sedum och trä. Vi delar gärna med oss av vår expertis och hjälper dig att välja det bästa materialet ditt tak. Vi tar alltid hänsyn till dina önskemål och budget, såväl som till estetik, funktion och kvalitet. Vi färdigställer taket snabbt utan att tumma på kvaliteten. Säkerheten kommer alltid först.

Fast pris & ROT-avdrag

Är du redo att sätta igång med ditt takprojekt? Tveka inte att kontakta oss via telefon, mejl eller ett personligt besök. Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt prisförslag med fast pris. Du får ett heltäckande skräddarsytt förslag för just ditt tak. Du som privatperson har möjlighet att reducera arbetskostnaden tack vare ROT-avdraget. Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?