Taklägging Göteborg

Takläggare i Orust & Tjörn

Vi är en rutinerad och seriös takfirma som kan hjälpa dig med alla slags takarbeten. Vi renoverar, lägger nytt, målar, byter ut och fixar olika sorters tak. Vi erbjuder även totalentreprenad i egen regi där vi ombesörjer stora byggprojekt.

Takbyten

Plåt, tegel, betong eller papp? Vi jobbar med alla sorters tak!

Takomläggning

Vill du diskutera din takomläggning med en expert? Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning!

Takrenovering

Att renovera taket är en kostnadseffektivt investering för framtiden.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Takläggare i Orust & Tjörn

Välkommen till din takläggare i Bohuslän! Anlita oss för takarbeten i Orust, Tjörn, Helån, Näset, Vindön, Töllås, Röra, Tegneby, Ellös, Bjönni, Hälleviksstrand, Edshultshall, Lalleröd, Mollösund, Skärhamn, Fagerfjäll, Myggenäs, Höviksnäs, Kårevik, Stansvik.

Anlita en professionell takfirma

Det kan vara svårt att utföra ett takbyte helt på egen hand. Tak är komplexa och kräver rätt behörighet och kunskap. Därför bör du anlita en professionell takentreprenör som säkerställer att du får ett snyggt och bekymmersfritt tak. Vi är en välrenommerad takfirma som snabbt och noggrant utför stora och små takarbeten åt privatpersoner, företag och fastighetsägare, bostadsrättsföreningar.Du kan även anlita oss på totalentreprenad där taket är en del av ett större byggprojekt.

Investera i taket idag – undvik dyra problem i framtiden

Taket är fastighetens skydd mot regn, snö och andra yttre påfrestningar. Ett trasigt tak kan ge problem med läckage och fuktskador på taket såväl längre in i husets konstruktion. Som en erfaren takfirma vill vi påstå att taket är den viktigaste delen av alla på ett hus. Med rätt underhåll kan du minska risken för stora och dyra problem i framtiden. En takrenovering är därför en av de viktigaste investeringarna när det kommer till fastigheter.

Alltid kostnadsfri rådgivning & offert

Kontakta oss så sätter vi igång med ditt takprojekt! Våra lojala och trevliga takmontörer lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd lösning. Vi erbjuder gratis expertrådgivning och hjälper även privatpersoner att ansöka om ROT-avdraget. Hos oss får du alltid ett kostnadsfritt prisförslag. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?