Taklägging Göteborg

Takläggare i Onsala, Kungsbacka

Är det dags för ett takbyte eller enklare reparationer? Våra takläggare i Onsala, Kungsbacka kan ge dig bästa möjliga hjälp med ditt tak, oavsett projektets storlek. Vi utför takarbeten åt BRF, fastighetsägare, privatkunder och företagskunder.

Takbyten

Hos oss får du alltid kostnadsfri rådgivning & en gratis offert för ditt takbyte.

Takomläggning

Våra takläggare kan lägga allt från klassiska tegeltak och plåttak till papptak, betongtak och sedumtak.

Takrenovering

Vi har renoverat tak åt hundratals nöjda kunder. Vi hoppas att du ska bli en av dem!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Onsala, Kungsbacka?

Vi finns tillgängliga för takläggning och renoveringar i Onsala, Kungsbacka, Draget, Gottskär, Strannegården, Finnagården, Staregården, Runsås och Sönnebergen.

Anlita en professionell takläggare från början

Takläggning är en komplicerad och komplex procedur. Därför bör du alltid överlåta det till ett proffs från början. Felaktiga lagningar och andra sorters missar kan leda till fuktskador och andra problem som kräver åtgärder. I slutändan kan det bli betydligt dyrare än om du anlitat en behörig och noggrann takläggare från början. Vi rekommenderar därför att du inte tar några risker, utan låter oss hjälpa dig från början. Våra certifierade och kunniga takentreprenörer sköter allt från första inspektion och konsultation till färdigt tak!

Vi är experter på olika takmaterial

Vårt välrenommerade takföretag anlitas regelbundet för takbyten och takrenoveringar på olika typer av fastigheter. Vi utför takarbeten på alltifrån sommarstugor, radhus och villor till stora hyreshus och kommersiella fastigheter. Vi har bred kompetens inom takmaterial, exempelvis:

  • Plåt & stålplåt
  • Betong & tegelbetong
  • Tegel
  • Papp
  • Trä
  • Sedum

Billigare takrenovering med ROT-avdrag

Visste du att du privatpersoner kan ansöka om ROT-avdrag för takläggningen? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi erbjuder samtliga kunder förmånliga priser och en gratis offert. Berätta för oss om dina önskemål så hjälper vi dig att ta fram ett prisvärd, säker och miljövänlig lösning för ditt tak. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?