Taklägging Göteborg

Takläggare i Mölnlycke & Pixbo

Välkommen till oss när det är dags att byta, reparera, måla om eller lägga om taket. Vi är din lokala takmontör i Mölnlycke med omnejd. Vi tar oss an både stora och små takprojekt och ser till att arbetet utförs med på ett säkert och miljömedvetet sätt.

Takbyten

Behöver du byta ut hela taket? Inga problem. Vi levererar säkra, miljövänliga och högkvalitativa tak.

Takomläggning

Vill du lägga om hela eller delar av taket? Vi har levererat hundratals lyckade takomläggningar.

Takrenovering

Önskar du kostnadsfri rådgivning från en erfaren takläggare? Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Mölnlycke & Pixbo?

Vi är en lokal takfirma som regelbundet anlitas för takprojekt i Mölnlycke med omnejd, inklusive Pixbo, Lindome, Bifrost, Hills, Kvarnbyn, Bosgården, Toltorpsdalen, Krokslätt, Stallbacken, Kållered, Tulebo, Livered, Skäggered, Åby och Stensjön.

Små lagningar eller totalentreprenad?

Vi är erfarna takentreprenörer som du kan anlita för takarbeten av alla storlekar. Vi genomför enklare reparationer såväl som omfattande totalrenoveringar. För större projekt kan du anlita oss på totalentreprenad i egen regi där du får full service genom hela byggprocessen – från planering och materialval till byggande och slutbesiktning. Vi finns tillgängliga för alla kundgrupper, inklusive privatpersoner, företag och BRF. Privatkunder har möjlighet att använda ROT-avdraget när de anlitar oss.

Vi tänker på säkerheten och miljön

Säkerheten kommer alltid först när vi reparerar, byter och lägger om tak. Vi följer branschens rådande regelverk och strikta säkerhetsrutiner. Dessutom använder vi miljövänliga takmaterial för att skapa de bästa taken. När du anlitar oss kan du räkna med att ditt tak bli säkert, snyggt och miljövänligt samtidigt som det håller hög kvalitet.

Bli en av hundratals nöjda kunder

Våra skickliga och hjälpsamma takläggare kommer i tid, håller genomgående hög kvalitetsnivå och genomför arbetet med precision. Det har bidragit till att vi har hundratals nöjda kunder. Vill du bli en av dem? Hör av dig till oss idag och berätta om dina önskemål så sätter vi igång. Du får alltid en gratis offert. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?