Taklägging Göteborg

Takläggare i Mölndal & Jörlanda

Letar du efter en pålitlig och seriös takfirma i Mölndal? Vi är alltid redo att lägga tak på din fastighet eller villa oavsett om du är fastighetsägare, privatperson eller representerar ett företag eller en bostadsrättsförening.

Takbyten

Vi har många års erfarenhet av omfattande takarbeten där vi byter ut hela taket.

Takomläggning

Vi lägger om alla sorters takmaterial, inklusive betong, papp, sedum, plåt och tegel.

Takrenovering

Berätta för oss om dina önskemål så skickar vi en skräddarsydd lösning och en gratis offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Mölndal & Göteborg?

Anlita oss för stora och små takarbeten i Mölndal, Lindome, Bifrost, Hills, Kvarnbyn, Bosgården, Toltorpsdalen, Krokslätt, Stallbacken, Kållered, Tulebo, Livered, Skäggered, Åby och Stensjön.

Taket är en mycket viktigt del av fastigheten

Om taket inte underhålls med jämna mellanrum kan det drabbas av mossa, sprickor, skador och annat slitage vilket i sin tur kan leda till fuktskador. Fukt och mögel är skadligt för både hälsan och fastigheten. Därför bör du inte ta några risker med taket. Kontakta oss så kommer vi ut på ett kostnadsfritt platsbesök och tittar på takets skick. Du får alltid en skräddarsydd lösning och gratis offert från oss.

Takläggare med erfarenhet och kunskap

Vi är en professionell och omtyckt takläggare med lång erfarenhet av olika sorters takarbeten. Hör av dig till oss när det är dags att reparera, renovera, tvätta, måla eller lägga om taket. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss! Vi arbetar med alla sorters takmaterial, inklusive plåt, sedum, papp, betong och trä. Vi brinner för att våra kunder ska bli nöjda. Räkna med hög service och trevligt bemötande från början till slut.

Diskutera din takrenovering med en expert!

Har du frågor om takmaterial, byggprocessen, pris, bygglov eller ROT-avdrag? tveka inte att höra av dig till oss. Våra hjälpsamma takexperter bollar gärna idéer med dig och hjälper till att hitta den bästa lösningen för just dina behov. Självklart får du alltid en gratis offert. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?