Taklägging Göteborg

Takläggare i Marstrand & Tjuvkil

Välkommen till din kunniga och erfarna takläggare i Marstrand och Tjuvkil! Vår serviceorienterade takfirma kan ge dig bästa möjliga hjälp med ditt tak. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och en gratis offert!

Takbyten

Vi byter alla sorters tak. Inget takarbete är för litet eller för stort!

Takomläggning

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för BRF, privatkunder och företagskunder.

Takrenovering

Vi reparerar, lagar och byter tak. Få en gratis offert på takrenoveringen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Takläggare i Marstrand & Tjuvkil

Vi är ditt lokala takföretag i Marstrand med omnejd. Vårt arbetsområde inkluderar även Tjuvkil, Backkudden, Otterlyckan, Tornviken, Halsen, Arvidsvik, Bremsegården, Korsvik, Bredvik och Beateberg.

Vi lägger om alla sorters tak

Vår certifierade takfirma renoverar och lägger om alla sorters tak. Vi är experter på plåttak, tegeltak, papptak, trätak och betongtak. Efter många år i branschen kan vi stolt titulera oss som takexperter. Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Ska du bygga nytt hus eller lägga ett helt nytt tak? Kontakta oss så kan våra erfarna och trevliga takexperter hjälpa dig att välja det bästa materialet.

Anlita oss för stora och små takarbeten

Våra behöriga och noggranna takentreprenörer lagar, reparerar, byter, målar och bygger nya tak. Inga uppdrag är för stora eller små för oss! Vi har lång erfarenhet av takrenovering och vi har under åren hjälpt hundratals kunder med lyckade takomläggningar. Vi ser till att byggprocessen är smidig och säker. Vi kommer i tid samt utför arbeten med både snabbhet och precision. Vi sätter säkerheten först och lämnar alltid arbetsplatsen dammfri.

Skräddarsydda lösningar

Vill du diskutera din takrenovering med en expert? Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning & gratis offert! Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Vi arbetar med samtliga kundgrupper, bland annat företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Privatkunder kan även ansöka om ROT-avdraget vid takarbeten. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?