Taklägging Göteborg

Takläggare i Malevik, Kyvik, Särö & Kungsbacka

Takläggning är ett komplext arbete som kräver en professionell och noggrann takfirma. Vi har många års erfarenhet av takarbeten i Malevik med omnejd. Välkommen till oss om du vill diskutera din takrenovering med en expert! Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning & gratis offert.

Takbyten

Vi har genomfört hundratals lyckade takbyten med bl.a. plåt, tegel, solceller, sedum, betong- och papptak!

Takomläggning

Vi lägger om alla sorters tak. Givetvis får du alltid en kostnadsfri offer. Välkommen!

Takrenovering

Inget renoveringsarbete är för litet eller för stort för oss. Anlita oss för mindre reparationer såväl som totalrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Malevik, Kyvik & Särö, Kungsbacka?

Vi är ett kundnära takföretag som lagar och konstruerar tak i Malevik, Kyvik, Särö, Kungsbacka, Sandlyckan, Brattås, Spårhaga, Ekenäs, Nordgården, Hagen och Kyrkobyn.

Takläggning på olika fastigheter

Alla typer av fastigheter behöver hållbara och säkra tak. Det spelar ingen roll om du har en villa, ett fritidshus eller en större industrifastighet. Våra kunniga och skickliga takmontörer tar sig an takarbeten på alla olika typer av fastigheter. För oss är alla takarbeten viktiga och vi utför dem alltid med precision och största säkerhetstänk, oavsett om det är ett plåttak, betongtak eller papptak. Vi utför takarbeten privatpersoner, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner och lantbrukare.

Serviceorienterade takentreprenörer & fasta priser

Under våra många år i branschen har vi haft många nöjda kunder. Vi hoppas på att du också ska bli en av dem. Hos oss kan du räkna med ett trevligt bemötande, hjälpsam rådgivning och snabb kommunikation. Vi håller bestämd tidsram och erbjuder alltid fast pris och en gratis offert. Vi välkomnar små takreparationer såväl som längre samarbeten med regelbundet underhåll.

Skräddarsydda lösningar

Alla tak är unika och därför tar vi alltid fram skräddarsydda, heltäckande lösningar. Vi kommer gärna på ett platsbesök där vi kan inspektera takets skick. Därefter tar vi fram den bästa lösningen för just ditt tak. Vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd. Därför finns vi även tillgängliga för att diskutera och hjälpa till med ROT-avdrag, bygglov, materialval och annat som har med takläggning att göra. Kontakta oss så sätter vi igång!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?