Taklägging Göteborg

Takläggare i Lerum & Floda

Behöver du en behörig och kunnig takläggare för ett omfattande takbyte eller en mindre reparation? Då har du kommit rätt! Vi är en erfaren och omtyckt takfirma i Lerum som utfört hundratals lyckade takarbeten i området. Vi hjälper gärna dig med ditt tak, oavsett projektets storlek.

Takbyten

Behöver du byta ut hela taket? Inga problem, det fixar vi!

Takomläggning

Vi lägger om alla takmaterial, inklusive plåt, papp, tegel och betong.

Takrenovering

Vi genomför enkla lagningar såväl som totalrenoveringar av taket.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Lerum & Floda?

Vi är baserade i Lerum, men vi anlitas även flitigt för Floda, Aspenäs, Stenkullen, Drängsered, Uddared, Stamsjö, Aspen, Häcken och Lindskogen.

Våra taktjänster

Vi har bred kunskap och erfarenhet av takarbeten. Våra certifierade takmontörer hjälper dig med allt som har med taket att göra, oavsett projektets storlek. Våra tjänster för taket inkluderar bland annat:

  • Takläggning
  • Takbyte
  • Takrenoveringar
  • Takmålning
  • Taktvätt
  • Besiktning
  • Regelbundet underhåll

Anlita alltid en seriös takfirma

Taket är fastighetens skydd mot yttre påfrestningar. Dessutom har det en estetiskt viktig funktion. Anlita alltid en behörig och professionell takläggare när det är dags att laga eller byta taket. Vi har många års erfarenhet av takarbeten och vi ser till att arbetet utförs på bästa sätt och i enlighet med rådande branschstandard. Vi levererar säkra, miljövänliga och högkvalitativa tak åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Med oss kan du räkna med snabbt och noggrant utfört arbete.

Alltid ett kostnadsfritt prisförslag

En takrenovering är en stor och viktig investering. Vi ser till att den utförs på bästa sätt och inom överenskommen budget. Hos oss får du alltid en gratis offert som du kan studera i lugn och ro innan du beslutar dig för om du vill anlita oss. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning, platsbesök och hjälp med ansökan om ROT-avdrag. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?