Taklägging Göteborg

Takläggare i Landvetter, Härryda

Behöver du en hjälp av skickliga takläggare för takarbeten i Landvetter, Härryda? Välkommen till oss! Vi har många års erfarenhet av stora och små takprojekt. Berätta för oss om dina önskemål så tar våra kunniga medarbetare fram den bästa lösningen.

Takbyten

Byt ut hela eller delar av taket med oss. Vi skräddarsyr lösningar och erbjuder förmånliga priser på våra taktjänster.

Takomläggning

Välj bland olika takmaterial, exempelis plåt, papp eller betong, när du ska lägga om taket.

Takrenovering

Anlita oss för att måla, tvätta, reparera, lägga om eller byta taket. Inget renoveringsarbete är för stort eller för litet för oss!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Landvetter, Härryda?

Vi finns tillgängliga för takrenoveringar och nybyggnation i Göteborg, Landvetter, Snåkered, Skårtorp och Mölnlycke, Djupedalsäng, Nya Långenäs, Benareby, Pixbo och Råda, Gökskulla, Mölndal och Partille.

Takläggning med erfarenhet och expertis

Att lägga om tak kräver kunskap och precision. Därför bör du alltid anlita en professionell och pålitlig takfirma. Vi har mångårig erfarenhet av takläggning och takrenovering och vi hjälper dig gärna med ditt takprojekt. Vi ser till att ditt tak konstrueras på ett fackmannamässigt sätt med hänsyn till rådande regelverk. Resultatet är ett säkert och vackert tak som skyddar din fastighet från regn, snö, vind och andra yttre påfrestningar.

Miljövänliga takmaterial

Våra många år i branschen har givit oss gedigen kompetens inom takmaterial. Vi hjälper dig gärna att välja det bästa materialet för just ditt tak. Många kunder väljer populära och slitstarka material som plåt och betong. Även klassiska tegeltak och prisvärd takpapp är omtyckta bland våra kunder. Självklart erbjuder vi miljövänliga och hållbara takmaterial som uppfyller höga kvalitet- och miljökrav. Vi använder oss också av miljövänliga arbetsmetoder i så hög utsträckning vi kan.

Kostnadsfri offert & förmånliga priser till alla kundgrupper

Vi utför lyckade takarbeten åt alla kundgrupper, bland annat privatkunder, företagskunder, BRF:er och fastighetsägare. Alla kunder erbjuds en gratis offert och kostnadsfri rådgivning med någon av våra kunniga och trevliga medarbetare. Hos oss får du ett trevligt bemötande, hög service och förmånliga priser. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?