Taklägging Göteborg

Takläggare i Kungälv & Jörlanda

Behöver du en välrenommerad och professionell takläggningsfirma med bas i Kungälv? Välkommen till oss! Vi är en erfaren takfirma som utför arbeten i Kungälv och närliggande områden. Våra skickliga takläggare hjälper dig med allt som har med taket att göra.

Takbyten

Vi är experter på tak och byter plåt, tegel, solceller, sedum, betong- och papptak!

Takomläggning

Vi är noggranna takmontörer som hjälpt hundratals kunder med lyckade takomläggningar.

Takrenovering

Vill du diskutera din takrenovering med en expert? Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning & gratis offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Kungälv, Jörlanda & Göteborg?

Vi utför takarbeten i Kungälv med omnejd, inklusive Jörlanda, Rollsbo, Munkegärde, Ängegärde, Dössebackka, Diseröd, Arrtorp, Tunge, Bohus, Surte, Mysterna, Ingebäck, Kode m.m.

Din lokala takexpert i Göteborg

Efter många år i takbranschen har vi skaffat oss gedigen kunskap och erfarenhet av takrenoveringar, takbyten, takreparationer och taktvätt. Vi är specialister på tak och hjälper dig att förverkliga ditt nästa takprojekt, oavsett storlek. Du kan lita på vår expertis. När du anlitar oss kan räkna med trevligt bemötande, hög service och professionalism från början till slut. Vi arbetar med samtliga kundgrupper, inklusive privatpersoner, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och lantbrukare.

Vi reparerar alla sorters tak

Vi är ett behörigt takföretag som du kan anlita för att reparera alla sorters takmaterial, inklusive plåt, papp, betong, tegel och trä. Vi hjälper såklart även med nybyggnation där våra skickliga och hjälpsamma takläggare hjälper dig med materialval såväl som utformning så att du får det bästa taket för just din fastighet. Vi sätter säkerheten först samtidigt som vi är noggranna och snabba när vi arbetar.

Kontakta oss idag för en gratis offert

Vill du veta hur mycket det kostar att lägga om taket? Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert. Hos oss får du även gratis rådgivning. Vi lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd miljövänlig lösning. Du som privatperson kan även använda ROT-avdraget när du anlitar oss. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?