Taklägging Göteborg

Takläggare i Hovås & Askim

Takläggning är ett komplicerat arbete och vi sitter på expertisen. Du är varmt välkommen till oss om dub letar efter kompetent och pålitlig takfirma som utför noggranna takarbeten med hög kvalitet till ett förmånligt pris.

Takbyten

Vi byter alla typer av tak och leverera säkra och hållbara tak.

Takomläggning

Vi är skickliga takmontörer som lägger säkra och vackra tak av plåt, papp, betong och andra material.

Takrenovering

Hos oss får du alltid en gratis offert för din takrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Hovås & Askim?

Vi är ditt lokala takföretag i Hovås, Göteborg, Askim, Brottkärr, Uggledal, Skintebo, Hagen, Årekärr, Lindås, Spårhaga, Fässberg, Backa, Kännebäck, Åkered, Önnered, Järnbrott, Mölndal och Lindom.

Vi garanterar ett bra resultat

Tack vare vår långa branscherfarenhet och expertis inom takläggning kan vi alltid garantera ett bra resultat. Våra duktiga och certifierade takmontörer följer strikta säkerhetsrutiner och använder miljövänliga material. Arbetet utförs snabbt och noggrant vilket gör att vi levererar högkvalitativa tak inom avtalad tidsram och budget.

Tak för alla typer av fastigheter

Vi arbetar med tak i alla olika material, inklusive plåt, papp, tegel och betong. Vi är specialister på tak och utför takarbeten på alla typer av fastigheter, inklusive villor, fritidshus, kommersiella byggnader, hyreshus och lantbruk. Vi anlitas regelbundet av privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Privatkunder som anlitar oss har ofta möjlighet att utnyttja ROT-avdraget för att minska arbetskostnaden.

Låt oss sätta igång med ditt takprojekt

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med takläggningen eller renoveringen? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra hjälpsamma och lösningsorienterade takentreprenörer lyssnar på dina önskemål och tar fram unika lösningar utifrån dina behov. Vi garanterar ett trevligt bemötande, snabb kommunikation, förmånliga priser och miljövänliga och säkra taklösningar. Givetvis får du alltid en kostnadsfri offer. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?