Taklägging Göteborg

Takläggare i Hisingen

Är det dags att lägga om taket eller behöver du hjälp med mindre takrenoveringar? Välkommen till oss! Vi är en certifierad och pålitlig takfirma som hjälper dig med alla typer av takarbete – både stora och små projekt.

Takbyten

Vill du diskutera ditt takbyte med en certifierad takmontör? Välkommen tills oss för kostnadsfri rådgivning & gratis offert!

Takomläggning

Vi lägger om alla sorters tak, inklusive papp, plåt, tegel, sedum och betongtak.

Takrenovering

Små lagningar eller en totalrenovering av taket? Vi löser det!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Takläggare i Hisingen & Göteborg

Vi är din lokala takentreprenör i Hisingen, Alleby, Östergärde, Kålsered, Tången, Skändla, Skogome, Björlanda, Kvisljungeby, Svensby, Tuve, Glöstorp, Tolered och Lundby.

Med tak som expertis

Med vår långa erfarenhet i takbranschen har vi stenkoll på vad som krävs för att skapa högkvalitativa och miljövänliga tak. Vi hjälper dig att förverkliga ditt takprojekt, oavsett om det är en enkel lagning eller en en helt ny takkonstruktion. Hos oss kan du lita på att du alltid får ett trevligt bemötande, engagemang och expertis. Vi är specialister på tak och vi ser till att du får ett säkert och estetiskt vackert tak som byggs enligt branschens rådande regler.

Hundratals nöjda kunder

Vi är ett kundnära och serviceorienterat byggföretag som alltid gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Vi utför uppdraget snabbt utan att tumma på kvaliteten. Vi arbetar med samtliga kundgrupper, bland annat företag, privatpersoner, fastighetsägare, stiftelser, kommuner, bostadsrättsföreningar och lantbrukare. Vi utför takarbeten på villor, industrifastigheter, hyreshus, kommersiella byggnader, sommarstugor och andra typer av byggnader.

Billigare tak med ROT-avdrag

Visste du att privatpersoner kan utnyttja ROT-avdraget för takarbeten? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi skickar alltid en gratis heltäckande offert till våra kunder. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?