Taklägging Göteborg

Takläggare i Fjärås, Kungsbacka

Söker du en kompetent takfirma med bas i Fjärås, Kungsbacka? Välkommen till oss! Vi är ett trevligt team av takläggare som regelbundet utför stora och små takarbeten åt privatpersoner såväl som företagskunder, BRF och fastighetsägare.

Takbyten

Vi är experter på tak och hjälper dig att byta plåt, papp, betong, sedum, trä- och tegeltak.

Takomläggning

Vi lägger om tak med precision enligt strikta säkerhetsrutiner.

Takrenovering

Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert för din takrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Fjärås, Kungsbacka?

Vi är kundnära och lokala takentreprenörer redo för uppdrag i Fjärås, Kungsbacka, Kyrkby, Myra, Scheiwzerdalen, Rygga, Rossared, Tom, Vallby och Gressela.

Vi jobbar med alla sorters tak

Efter många år i takbranschen är vi numera specialister på tak och takmaterial. Vi jobbar regelbundet med plåttak, sedumtak, betongtak, trätak, papptak och plåttak. Vi har ett stort kontaktnät med plåtslageri, snickare och andra hantverkare. Därför kan du även anlita oss på totalentreprenad där vi sköter hela byggprocessen, från planering till konstruktion och slutbesiktning. Hör av dig så berättar vi mer!

Vi sätter säkerheten först

Taket är en mycket viktig del av fastigheten. Taket är det yttre skyddet som ska skydda huskroppen såväl som de boende. Ett trasigt och slitet tak kan orsaka fukt- och mögelskador vilket kan vara en hälsofara för människor. Det kan även orsaka förödande skador på huskroppen vilket kan leda till dyra reparationer. När du anlitar oss för takrenoveringar garanterar vi att du får ett hållbart och säkert tak. Vi följer strikta säkerhetsrutiner och använder endast högkvalitativa material.

Få ett gratis prisförslag idag!

Vill du veta hur mycket det kostar att renovera taket med oss? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Våra trevliga och hjälpsamma takmontörer kommer gärna ut och titta på ditt tak för att sedan ta fram den bästa lösningen. Du är välkommen till oss för att få tips om materialval, ROT-avdrag för privatpersoner och annat. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?