Taklägging Göteborg

Takläggare i Björsared, Lärjedalen

Börjar taket bli lite slitet? Då är det dags att kontakta oss. Vi är en lojal och erfaren takfirma som du kan anlita för takläggning och renoveringar på alla slags fastigheter. Våra skickliga takläggare hjälper dig med allt som har med taket att göra.

Takbyten

Vi byter ut hela tak och kan anlitas på totalentreprenad. Alla kunder erbjuds en gratis offer.

Takomläggning

Vi lägger om alla typer av takmaterial, inklusive tegel, betong, plåt, papp och trä.

Takrenovering

Vi genomför stora och små renoveringar på alla typer av byggnader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Björsared, Lärjedalen?

Vi utför takrenoveringar i Björsared, Lärjedalen, Stenared, Bergum, Olofsberg, Dansered, Furuberg, Tyrsjön, Gunnilse, Angared och Aspenäs.

Vi utför alla typer av takrenoveringar i Göteborg

Inga takarbeten är för stora eller små för vårt takföretag! Du kan anlita oss oavsett om du behöver laga en spricka i garagetaket eller byta ut hela taket på villan. Våra certifierade och duktiga medarbetare tar sig an alla typer av takarbeten med professionalism och engagemang. Vi lägger nya tak, målar, renoverar och byter tak på villor, sommarstugor, butiker, kontor, flerbostadshus och hyresfastigheter. Vi jobbar med alla takmaterial, inklusive plåt, betong, tegel och takpapp.

Hur vet du att det är dags att renovera taket?

Det är alltid bättre att låta en erfaren och kunnig takfirma inspektera tak i ett tidigt skede för att upptäcka eventuella problem och skador. Det är hög tid att kontakta oss om du upptäckt något av av följande:

  • Fuktfläckar i taket
  • Mögellukt i vindsutrymme
  • Mossa, lavar eller liknande på takpannorna
  • Sprickor och skador på taket
  • Taket är insjunket eller ojämnt
  • Rost på plåttak
  • Andra avikelser

Kontakta oss för rådgivning & kostnadsfritt prisförslag

Vårt hjälpsamma team har erfarenhet av att driva projekt åt alla slags kunder. Vi anlitas flitigt av privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och byggbolag. Vi erbjuder alltid samtliga kunder kostnadsfri rådgivning och en gratis offert. Privatpersoner kan även få hjälp att ansöka om ROT-avdraget. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra taktjänster!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?