Taklägging Göteborg

Takläggare i Angered & Gunnilse

Välkommen till din lokala takfirma i Angered. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa privatkunder, företagskunder, kommuner, BRF och fastighetsägare att renovera taket. Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt prisförslag och expertrådgivning.

Takbyten

Välkommen till oss när du behöver ett nytt tak!

Takomläggning

Vi lägger om alla typer av tak.

Takrenovering

Vi återställer ditt tak till miljövänligt och fint skick.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Lägga Tak i Angered & Gunnilse?

Vi är en kundnära takläggningsfirma redo för uppdrag i Angered, Gunnilse, Kungälv, Rollsbo, Munkegärde, Ängegärde, Dösebacka, Björsared och Stenared.

När är det dags att renovera taket?

En takomläggning eller ett omfattande takbyte är en stor investering, men det är viktigt att du inte väntar för länge med att renovera taket. Ett skadat och slitet tak kan börja läcka och i värsta fall orsaka stora skador på taket såväl som resten av byggnaden. Fuktskador på huskroppen är dyrt att reparera och därför är det bättre att underhålla taket regelbundet. Vi har lång erfarenhet av takrenoveringar och vi kommer gärna ut på ett platsbesök för en kostnadsfri inspektion av taket. Våra noggranna takläggare kommer därefter att komma med en skräddarsydd lösning för just ditt tak.

Tak för alla behov

Tak är vår expertis. Under våra många år i branschen har vi genomfört många lyckade takrenoveringar åt privatpersoner, företag, fastighetsägare, kommuner och bostadsrättsföreningar. Våra kompetenta och duktiga takmontörer skräddarsyr lösningar för alla behov. Vi har bred kompetens inom takmaterial och du kan anlita oss för att renovera eller byta tak av plåt, betong, sedum, papp eller plåt.

Få en gratis offert för din takrenovering

Hur mycket kostar det att anlita oss för att lägga om taket? Skicka ett mejl eller ring oss för ett kostnadsfritt prisförslag för ditt takarbete. Vi är transparenta med vår prissättning och stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser. Privatperson kan även ansöka om ROT-avdraget när de anlitar oss. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?