Taklägging Göteborg

Takläggare i Öckerö & Hönö

Letar du efter en kundnära och skicklig takfirma i Öckerö? Våra erfarna takmontörer kan hjälpa dig med stora som små takarbeten. Tack vare vår långa branscherfarenhet har vi kunskap och behörighet att renovera alla olika typer av tak.

Takbyten

Vi genomför hela takbyten vid behov. Vi byter alla takmaterial, inklusive plåt, papp och betong.

Takomläggning

Vi erbjuder alltid en gratis offert och rådgivning för takomläggningen och andra takarbeten.

Takrenovering

Vi utför reparationer av både äldre och nyare tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga Takläggare

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Takläggare i Öckerö & Hönö

Vårt verksamhetsområde inkluderar Öckerö, Hönö, Bratten, Hälsö, Skarvik, Björkö, Kalvsund, Grotö, Heden, Hönö, Klåvan och Fotö. Välkommen!

Bekymmersfria tak för svenska väderförhållanden

Fastigheter i Sverige behöver hållbara och slitstarka tak som klarar av det svenska klimatet. Regn, snö, vind och sol sliter på taket och därför är det viktigt att både materialet och konstruktionen anpassas efter de svenska väderförhållandena. Vårt takföretag har renoverat, lagat, tvättat, målat och bytt tak på fastigheter i Sverige under många års tid. Vi utför uppdrag åt privatkunder såväl som företagskunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och lantbrukare. När du anlitar oss så ser vi till att du slipper bekymmer med taket.

Takbesiktning till fastighetsägare

Om du äger en fastighet har du ett säkerhetsansvar. Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss för en professionell besiktning av taket. Efter besiktningen återkopplar våra skickliga och behöriga takentreprenörer till dig om meddelar om åtgärder och lagningar behöver göras.

Vi är experter på alla sorters tak

Vi lägger om alla sorters tak, inklusive plåttak, tegeltak, sedumtak, betongtak, papptak och trätak. Oavsett typ av tak prioriterar vi säkerheten först och ser till att du får ett hållbart och säkert tak. När du anlitar oss kan du räkna med ett trevligt bemötande och snabb service från början till slut. Det börjar med ett samtal eller ett möte där våra hjälpsamma takexperter lyssnar på dina önskemål och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen. Kontakta oss idag för en gratis offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Vanliga frågor

Inför takrenoveringar & andra takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss under förutsättning att jobbet sker på din bostad och att du själv äger den. Om du är kvalificerad för bidraget behöver du själv inte göra något mer än att fråga oss om det, sedan tar vi hand om resten inkluderat bland annat kontakter med Skatteverket.

Alla typer, kort sagt. Vi hanterar material som tegel, betongpannor, papptak, plåttak, sedumtak, shingel med mera.

Ibland. Särskilt om det gäller större takarbeten som på något vis kommer att förändra takets utseende. Det säkraste alternativet är att du tar kontakt med din hemkommun och frågar dem. Bättre att göra detta i förväg än att drabbas av en obehaglig överraskning i ett senare skede.

Det finns ingen generell regel kring hur ofta ett tak behöver målas om. Det beror helt på hur stort slitaget är. I de flesta fall kan du se om behovet av ommålning börjar infinna sig då färgen på taket flagnar. Vi rekommenderar att man håller takfärgen i god standard då den utgör ett viktigt skydd som kan fördröja ett renoveringsbehov med många år.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 031-767 40 57
E-mail: takforetag@taklaggning-goteborg.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?